Samen naar de top

met Equipe Mont Ventoux

Ieder jaar reist een groep jongeren in juni naar Frankrijk af. Hun doel? Het met de fiets beklimmen van de 1911 meter hoge top van de Mont Ventoux. Dit doen ze samen met hun buddy’s en een aantal begeleiders. Intermetzo en Pluryn gebruiken wielrennen als middel voor jongeren om te werken aan een beter zelfbeeld. En om een succeservaring te beleven, die hen de rest van hun leven bijblijft.

LAATSTE NIEUWS OVER DE EQUIPE

Film voerde Equipe Mont Ventoux

Een verhaal over trainen, tranen, tegenslag, doorzetten en euforie

De deelnemers bereiden zich serieus voor, onder begeleiding van hun persoonlijke fietsbuddy. Een wielrenfiets en wielerkleding krijgen zij in bruikleen. De beklimming van de Mont Ventoux betekent voor de jongeren vooral een overwinning op zichzelf. Vaak wilden zij het liefst afstappen tijdens de zware beklimming, maar allemaal wisten zij de top te behalen. Deze waardevolle, positieve ervaring betekent een enorme versterking van hun zelfvertrouwen.

FILM BEKIJKEN

Groter zelfvertrouwen, meer veerkracht, betere communicatie

Wat is het effect van deelname aan de Equipe Mont Ventoux op het gedrag van jongeren en (jong)volwassenen? De afdeling Research & Development van Pluryn en Intermetzo onderzoekt dit in samenwerking met Koraal Groep. Een pilotstudie wees uit dat het project jongeren meer veerkracht en zelfvertrouwen geeft en dat ze er beter van leren communiceren.

DOWNLOAD DE FOLDER

Beeld-EMV---Geeft-u-hen-een-zetje-in-de-rug

Ondersteun onze renners met een bijdrage

De kosten voor dit bijzondere project kan de organisatie niet betalen uit het reguliere zorgbudget. Vandaar dat Intermetzo en Pluryn op zoek zijn naar bedrijven en particulieren die onze renners financieel willen steunen. Wilt u onze renners een steuntje in de rug geven? In deze folder leest u er meer over.

Equipe Mont Ventoux wordt mede mogelijk gemaakt door:

Logo_MKBLease-logo-RGB-met-altijd-duidelijk           

DONEER AAN DE EQUIPE

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

roundicon-call

088 - 779 55 60

roundicon-mail

Verstuur een mail

roundicon-aanvragenzorg

Aanvragen zorg