Intermetzo-Jeugdzorg_Pro-intermetzo

Pro Intermetzo Fondsenwerving

Kinderen en jongeren hebben baat bij goede zorg, een behandeling op maat en speciaal onderwijs. Minstens zo belangrijk is een leuke leefomgeving. Veel zaken dragen positief bij aan de ontwikkeling van de jongeren en dus aan een grotere kans op succes. Te denken valt aan speeltoestellen, kleding, een leuk ingerichte kamer, diercontact of een herinrichting van een schoolplein. Pro Intermetzo regelt de hiervoor benodigde financiële middelen. Dit doen we in samenwerking met vermogensfondsen, organisaties en particulieren die de jongeren een warm hart toedragen en zo hun maatschappelijke betrokkenheid willen tonen.

Doneer nu

Intermetzo-Jeugdzorg_Logeren

Bijdragen voor individuen

Wilt u kinderen en jongeren met een financiële bijdrage steunen en daarmee bijdragen aan een beter bestaan? Daar zijn we blij mee. Jongeren krijgen hierdoor net die extraatjes waarvoor binnen de normale zorgfinanciering geen geld is. Denk bijvoorbeeld aan sportevenementen of lid worden van sportclubs, muziekles, zwemles, speeltoestellen, duofietsen en vakanties. Allemaal dingen die het leven van jongeren veraangenamen en ervoor zorgen dat ze hun problemen even vergeten. Voor jongeren met een ontwikkelingsstoornis zijn dergelijke vormen van plezier bovendien belangrijk voor een goed verloop van de behandeling. Wij reserveren uw gift als bijdrage voor bovenstaande doeleinden.

Doneer nu

Project Equipe Mont Ventoux

Ieder jaar reist een groep jongeren in juni naar Frankrijk af. Hun doel? Het met de fiets beklimmen van de 1911 meter hoge top van de Mont Ventoux. Dit doen ze samen met hun buddy’s en een aantal begeleiders. Intermetzo gebruikt wielrennen als middel voor jongeren om te werken aan een beter zelfbeeld. En om een succeservaring te beleven, die hen de rest van hun leven bijblijft.
De kosten voor dit bijzondere project kan de organisatie niet betalen uit het reguliere zorgbudget. Vandaar dat Intermetzo op zoek is naar bedrijven en particulieren die onze renners financieel willen steunen. Wilt u onze renners een steuntje in de rug geven? U leest in deze folder hoe u dat kunt doen!

Doneer nu aan de Equipe

Wilt u de nieuwsbrief van Equipe Mont Ventoux ontvangen? Noteer dan uw e-mail in vak 4 'Laat een bericht achter' van het donatieformulier.

AmiGO staat voor de vriendschappelijke band van een vrijwilliger – al dan niet met hond – met een uithuisgeplaatst kind.

AmiGO worden?

Voor het AmiGO project in Jeugddorp De Glind zoeken we enthousiaste vrijwilligers. Ervaring met de doelgroep is geen must. Een warm, kloppend hart voor kwetsbare kinderen natuurlijk wel. De naam AmiGO is niet toevallig gekozen. AmiGO staat voor de vriendschappelijke band van een vrijwilliger – al dan niet met hond – met een uithuisgeplaatst kind. Samen ondernemen ze leuke activiteiten en uitjes. Centraal staat positieve één op één aandacht van mens en dier aan de kinderen bij De Glind. Wilt u meer weten? Download dan de folder 

Doneer nu aan AmiGO

Kom klussen met uw bedrijf

Gaat u het liefst actief aan de slag? Dat kan! Voor organisaties biedt Intermetzo een uitgebreid scala aan klusprogramma’s. Dit kan zijn het opknappen van woongroepen en hun tuinen tot het schoolgebouw en de herinrichting van het schoolplein. Met prachtige kleuren kunt u de woon- en leefomgeving van de kinderen en jongeren opvrolijken!
Indien u zich voor langere tijd aan ons wilt verbinden, bestaat de mogelijkheid tot het adopteren van een woongroep of pand. Hiervoor schrijven we een plan dat nauw aansluit bij uw bedrijf.

Met uw gift kunt u nog één keer opkomen voor wat u belangrijk vindt.

Maak geluk en plezier mogelijk!

Geven na leven

Voor het eerst in je leven naar een pretpark of lid worden van een voetbalclub. Kleine dingen kunnen een enorm verschil maken voor mensen met complexe problemen. Iedereen maakt zich in zijn leven wel ergens sterk voor. Met uw nalatenschap draagt u bij aan het welzijn van onze cliënten jong en oud. Schenken aan een goed doel na overlijden kan op verschillende manieren. U bepaalt zelf welk deel van uw vermogen u wil schenken. Het hele bedrag gaat naar Pluryn - Intermetzo, want we hoeven hierover geen erfbelasting te betalen.

Heeft u Pluryn - Intermetzo opgenomen in uw testament? We horen het graag! Dan kunnen we u namelijk passend bedanken en op de hoogte houden van onze projecten. Wilt u meer weten over nalaten aan Pluryn – Intermetzo? Klik op onderstaande link, dan nemen wij contact met u op.

Mail Fondsenwerving

Kortingen op producten van maatschappelijke ondernemingen

U krijgt er ook iets voor terug

Uw bijdrage is voor de jongeren bij Intermetzo heel belangrijk. Wij doen daar graag iets voor terug in de vorm van tegenprestatie. U kunt daarbij denken aan een teambuildingsdagje op één van onze locaties. Ook willen de jongeren graag iets voor uw bedrijf betekenen. Of u maakt gebruik van de diensten van onze maatschappelijke ondernemingen, bijvoorbeeld een avondje uit in Cardo Theater.

Wilt u meer weten over mogelijke tegenprestaties? Of heeft u zelf wensen en ideeën? Laat het ons weten. Neem contact met onze afdeling Fondsenwerving. U vindt het adres onderaan deze pagina.

Logo ANBI

Wat is een ANBI?

Schenken aan een Stichting met het ANBI keurmerk kan fiscaal gunstig zijn. Stichting Pro Intermetzo is door de belastingdienst geoormerkt als ANBI. Deze afkorting staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling. De belangrijkste belastingvoordelen hiervan zijn voor u en ons:

  • Donateurs mogen hun giften aftrekken van de inkomens- en/of vennootschapsbelasting;
  • Een periodieke schenking die notarieel is vastgelegd, kunnen donateurs volledig aftrekken van het belastbaar inkomen;
  • Bij het ontvangen van een erfenis of schenking, betaalt Pro Intermetzo geen erfbelasting of schenkingsbelasting.

Voor meer informatie kijk op www.belastingdienst.nl/anbi

Team Fondsenwerving Pluryn en Intermetzo

Neem gerust contact op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van sponsoring bij Intermetzo of wilt u doneren? Neem dan gerust contact met ons op:

Pluryn - (Pro) Intermetzo Fondsenwerving*
Industrieweg 50, 6541 TW Nijmegen
Postbus 50, 6541 TW Nijmegen
E-mail: fondsenwerving@pluryn.nl

Fondsenwervers (foto vlnr):
Marcel van Schaik, manager, tel. 06 - 51 79 06 71 
Jacqueline van Osch, tel. 06 -18 21 16 76
Angelique Wiegers, awiegers@pluryn.nl
Lykke Sickenga, tel. 06 -38 07 40 14
Pascale Winkelmolen, tel. 06 -12 10 12 17

Stichting Pro Intermetzo is sterlid van het Instituut voor Fondsenwerving (IF) en heeft als zodanig gedragscode voor fondsenwervers en fondsenwervende instellingen ondertekend.

* Pluryn en Intermetzo zijn 01-01-2017 bestuurlijk gefuseerd.

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

roundicon-call

088 - 779 55 60

roundicon-mail

Verstuur een mail

roundicon-aanvragenzorg

Aanvragen zorg