Intermetzo-Jeugdzorg_Clientservicebureau

Onvoorwaardelijke inzet voor nieuw toekomstperspectief.

Als professional kom je in de dagelijkse praktijk regelmatig mensen tegen die behoefte hebben aan extra hulp. De kans is groot dat je dan met ons te maken krijgt. Wij zetten ons in voor kinderen en jongeren mensen met complexe problemen. Heb je vragen hierover? Neem dan contact op met ons cliëntservicebureau. We helpen graag. Intermetzo zet zich onvoorwaardelijk in voor deze kinderen en jongeren. We geven hen specialistische zorg en als het nodig is een plek om te wonen en op te groeien. Dit doen we samen met professionals die willen bouwen aan een betekenisvol bestaan en een nieuw toekomstperspectief voor een vaak kwetsbare doelgroep.

Blokken_Intermetzo-Jeugdzorg_Werkwijze

Hoe werken wij?

Eerst brengen we hulpvragen nauwkeurig in kaart. Daarna verlenen we intensieve, onvoorwaardelijke en in principe tijdelijke zorg.

Blokken_Intermetzo-Jeugdzorg_Clientservicebureau

Optimaal afstemmen van diensten

Of het nu gaat om zorg, behandeling, school of dagbesteding: we kijken altijd wat bij iemand past en hoe we diensten optimaal op elkaar afstemmen.

Blokken_Intermetzo-Jeugdzorg_Samenwerkingen

Samenwerkingen

Ondersteunen doen we zo goed mogelijk. Dit in samenwerking met provincies, collega-organisaties, kennisinstituten en onderwijs.

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

roundicon-call

088 - 779 55 60

roundicon-mail

Verstuur een mail

roundicon-aanvragenzorg

Aanvragen zorg