De Equipe is er na een ontspannen dag helemaal klaar voor!

Equipe-is-er-klaar-voor-(3)

13 jun 2019

Vandaag was een heerlijke dag om eropuit te trekken. Dat deden de teams van Equipe Mont Ventoux dan ook allemaal. De regen was verdwenen en de zon scheen volop. Een aantal groepen vertrok al vroeg richting Middellandse Zee. Anderen bleven nog even hangen op de camping en reden naar het vlakbij gelegen Avignon, om na terugkomst nog een duik in het zwembad te nemen. Het team van Kemnade ging alvast op verkenning naar de Mont Ventoux. Ze daalden af met de geruststellende mededeling dat het prachtig is bovenop. En morgen misschien nog wel mooier!

Niets staat de beklimming dan ook meer in de weg. De fietsen zijn er en de bidons zijn gevuld. Tijdens het eten stak Rob de Jong, voorzitter van de Raad van Bestuur van Pluryn, de deelnemers een hart onder de riem. “Je gaat iets meemaken dat je nooit meer vergeet. Je gaat het zeker halen. En als je op de top staat, heb je aan iedereen die je dierbaar is bewezen dat je in staat bent om een enorme prestatie te verrichten. Jij mag er zijn!”

Na het eten zijn traditioneel de klimshirts uitgereikt en de rennersborden getekend. Dat deden de ploegen met een korte ceremonie bij hun caravan. Voor iedereen was er een mooi woordje en een klimshirt met de eigen naam erop. “We willen geen sponsornaam op het shirt, alleen de naam van de jongere. Want de jongeren zijn hun eigen sponsor. Zij hebben het meest in zichzelf geïnvesteerd”, legt organisator Cliff van Equipe Mont Ventoux uit.

Na de uitreiking van het shirt werden de groepsfoto’s gemaakt en was het tijd om te gaan slapen. Want morgen is het vroeg dag! Vanaf half 6 staat het ontbijt klaar. Daarna is het in de busjes richting Sault, aan de voet van de Mont Ventoux. Ongeveer een uur rijden. Rond een uur of 9 gaan de teams om de beurt van start vanaf het Marktplein. Samen naar de top. Succes allemaal!

Equipe-is-er-klaar-voor-(1)

Equipe-is-er-klaar-voor-(2)

Equipe-is-er-klaar-voor-(4)


Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

roundicon-call

088 - 779 55 60

roundicon-mail

Verstuur een mail

roundicon-aanvragenzorg

Aanvragen zorg