Logeren

Intermetzo-Jeugdzorg_logeren2

In logeerhuis de Roskam zijn kinderen er even helemaal uit. Ouders hebben hierdoor even tijd voor zichzelf. Bovenal is het voor de kinderen leuk om te mogen logeren.

De Roskam is een logeerhuis voor kinderen en jongeren tot 23 jaar met een complexe zorgvraag. Het logeren is bedoeld als vrijetijdsbesteding. Naast slapen zijn er ook dagdelen waarop kinderen kunnen komen spelen. In het logeerhuis verblijven maximaal zeven kinderen per nacht. Kinderen zijn welkom op doordeweekse dagen, in het weekend en tijdens vakanties. In het logeerhuis zitten ze in hun eigen groep, hebben een eigen kamer en ontmoeten steeds dezelfde begeleiders.

De huiselijke sfeer, duurzame materialen en kleuren van de inrichting zorgen ervoor dat de kinderen zich echt thuis voelen en een prettig logeermoment ervaren. In het logeerhuis doen ze mee aan individuele en gezamenlijke activiteiten. Hierbij kunnen we gebruikmaken van de faciliteiten die Heimdal biedt, zoals het zwembad. Onze medewerkers zorgen voor begeleiding en ontspanning. We kijken altijd hoe we onze opvang optimaal kunnen laten aansluiten op de wensen en mogelijkheden van het kind en het gezin.

De Roskam is onderdeel van Kinderdienstencentrum Heimdal in Eindhoven.Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

roundicon-call

088 - 779 55 60

roundicon-mail

Verstuur een mail

roundicon-aanvragenzorg

Aanvragen zorg