Pluryn gaat over op één merknaam

13 nov 2019

De Pluryn Groep gaat per 1 december 2019 over op één merknaam: Pluryn. Dit betekent dat de namen De Hoenderloo Groep en Intermetzo worden vervangen door de naam Pluryn. De locatieaanduidingen blijven behouden. De nieuwe naam van Intermetzo Eefde luidt bijvoorbeeld: Pluryn, locatie Eefde.

Het besluit om over te gaan op één overkoepelende merknaam biedt voor Pluryn grote efficiency- en kwaliteitsvoordelen ten opzichte van werken met drie verschillende merknamen. Het levert onder andere een besparing in tijd en geld op, in communicatie, dienstverlening, administratie en verantwoording. Het is ook duidelijker voor cliënten, professionals en organisaties, die op dit moment vaak met twee of drie merknamen binnen één organisatie te maken hebben. Verder is de overgang ook logisch, omdat de drie merken overlap hebben in visie, expertise, complexiteit van de zorgvraag, werkgebieden en ondersteuningsaanbod.

Op 1 december zullen de namen De Hoenderloo Groep en Intermetzo in de meeste uitingen vervangen zijn door de naam Pluryn, met de bijbehorende huisstijl. Dat zal merkbaar zijn aan onder meer correspondentie, brochures, nieuwsbrieven en zuilen bij de locaties. Verder zijn websites en sociale media van De Hoenderloo Groep en Intermetzo per 1 december geïntegreerd in die van Pluryn.

De merkintegratie heeft geen consequenties voor contractuele afspraken. De onderliggende stichtingen blijven bestaan, met de toevoeging: onderdeel van Pluryn. De e-mailadressen van medewerkers van Intermetzo (naam@intermetzo.nl) worden in het voorjaar 2020 omgezet naar Pluryn en blijven dus voorlopig nog even in gebruik.

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

roundicon-call

088 - 779 55 60

roundicon-mail

Verstuur een mail

roundicon-aanvragenzorg

Aanvragen zorg