Jongeren Intermetzo en Pluryn laten muzikaal talent zien

Muzikale-talentenexpeditie

03 sep 2019

‘Hoofd uit, hart aan’ vol persoonlijke en zelfgeschreven liedjes

Donderdag 19 september belooft een spannende dag te worden voor de 12 deelnemers van de Muzikale talentenexpeditie van Pluryn. In het EventTheater CO, de concertzaal in Oosterbeek, presenteren de jongeren niet alleen de nieuwe cd ‘Hoofd uit, hart aan’, ze zingen bovendien allemaal hun zelf gecomponeerde lied. ‘Hoofd uit, hart aan’ bevat 12 prachtige, uiteenlopende liedjes, rechtstreeks vanuit het hart.

Het idee achter de Muzikale talentenexpeditie was helder. Samen met anderen werk je aan je muzikale talenten. Zo ontwikkel je niet alleen je muzikale vaardigheden. Je leert ook je grenzen en talenten kennen, ontmoet nieuwe mensen en leert samenwerken aan één doel. Door aan de talentenexpeditie een cd te koppelen, kreeg het project bovendien een tastbaar eindproduct; een cd waaraan je bijgedragen hebt en waar je trots op mag zijn!

Na een open oproep meldden 12 jongeren zich vanuit verschillende locaties van Pluryn/Intermetzo aan. Een half jaar lang werkten ze, onder begeleiding van muziekdocente Elles Jansen, aan het schrijven en opnemen van een eigen nummer. Vaak met eigen achtergrond en uitdagingen als grote inspiratiebron! De cd is binnenkort, inclusief magazine met verhalen van de jongeren, te koop via de webshop van Nezzo.

Hoofd uit, hart aan is mede mogelijk gemaakt dankzij het Dr. C.J. Vaillantfonds en Fonds Kind & Handicap.
Fotograaf: Lex Hulscher

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

roundicon-call

088 - 779 55 60

roundicon-mail

Verstuur een mail

roundicon-aanvragenzorg

Aanvragen zorg